Детаљи о томе како уклонити "Мој свет" у "Миле"

Рачунари

Данас ћемо причати о томе како уклонити "Мој свет"у "Маил". Ово упутство може бити веома корисно за кориснике који још нису направили коначан избор у великом броју друштвених мрежа.

О пројекту

како да обришем свој свет у миљу
Пре него што пређемо на питање какоизбрисати "Ми Ворлд" на "Миле Роуте", требали бисте рећи неколико речи о овом ресурсу. Често се придружују пројекту из два разлога. Прво, након стварања зноја. Поред тога, људи који су се придружили свим друштвеним мрежама посебно су регистровани у "Мој свет". Након што се број рачуна мора смањити због недостатка времена. У овом тренутку наша данашња инструкција може помоћи. "Мој свет" је званична друштвена мрежа извора Миле Рута. Познат је широм Русије и не само. Регистрација у "Ми Ворлд" се дешава аутоматски када креирате пошту на "Миле Роуте". Ако желите, можете попунити профил у пројекту и учинити га доступним другим учесницима додавањем фотографије, позивом пријатеља и навођењем различитих података. Ресурс пружа удобну комуникацију с најдражим и размјену различитих података.

Инструкције

како да обришем свој свет по пошти ру
Сада се директно претворимо у питањекако уклонити "Ми Ворлд" у "Маил". Ако рачун није намењен да се користи у будућности, поступите према упутствима описаним у овом одељку. Треба запамтити да је враћање налога много теже од брисања, па је потребно донијети такву одлуку, морате пажљиво размислити. Дакле, пре свега, усвајамо овлашћење за пројекат "Мој свет". У ту сврху, идемо на званични ресурс пројекта, унесите поља за пријаву за пријаву, као и лозинку. Као резултат тога, спадамо у нашу пошту. Морамо да пређемо на рачун одговарајуће друштвене мреже. За ту сврху користимо горњи панел са ставкама из менија и изаберемо "Ми Ворлд" међу њима. Даље од леве стране налазимо "Невс Феед". Кликните на ставку "Још". Настави наставак листе. У њему налазимо "Сеттингс".

Рад са параметрима

како избрисати страницу у мила мојом свету
Даље решење за проблем како да уклоните"Ми Ворлд" у "Маил" -у ће захтевати изузетну одлучност, јер ће нас систем обесхрабрити на сваки начин. Дакле, кликните мишем на линку која води до подешавања налога. Пре нас ће отворити страницу са параметрима, као и попис подсекција, који се налази хоризонтално. Идите на картицу "Хоме". На дну странице пронађемо ставку "Избриши мој свет". Потврђујемо нашу одлуку позитивним одговором на одговарајући захтев система. Треба запамтити да морате искључиво кликнути на означени део натписа. Појавиће се нови прозор. У њему означавамо сваку од предложених ставки. Листа почиње са приједлогом брисања свих фотографија, а завршава се са још једном потврђеном одлуком. Још једном ће се појавити дугме "Избриши мој свет". Кликните на њега и напустите пројекат.

Кореспонденција

Хајде сада да расправимо како уклонити "Мој свет" у"Маил" заједно са поштанским сандучетом. Пре свега, морамо се пријавити на локацију пројекта. Идите на сам крај дијела странице и кликните на везу "Помоћ". Овде у параграфу 11 можете видети шта пројектанти израде предлажу. Међутим, покушаћемо да представимо све потребне информације у наставку. За уклањање је обезбеђена одговарајућа функција. Међутим, након коришћења, на екрану ће се појавити посебан образац. Не треба навести разлог због којег смо одлучили да откажемо рачун. Систем ће такођер приказати комплетну листу података који ће бити избрисани заједно са поштанским сандучетом. Након усвајања услова, унесите тренутну лозинку из услуге. Затим кликните на дугме "Избриши".

Враћамо све на место

како се пензионисати из мог света
Већ знате како да се повучете из "Ми Ворлд", алиБило би неправедно да вам не кажем како да вратите свој рачун након прекида везе. Чињеница је да велики број корисника на почетку деактивира рачун, а након тога све снаге покушавају да га врате. Дакле, обнављање личне странице је могуће са свим личним подацима (поруке, фотографије и други садржаји). Међутим, наше планове је могуће извршити само ако два дана (48 сати) нису прошла од тренутка уклањања. Ако је овај услов испуњен, наставите са радњом. Идите на маил налог који је повезан са страницом "Ми Ворлд", која се планира вратити. Идите на везу за друштвену мрежу. Тражимо ставку "Откажи брисање свијета" и примијенимо је. Наглашавамо да је опоравак рачуна након 48 сати од његовог уклањања немогућ. Брисање свих личних података у утврђеном периоду одвија се аутоматски, тако да ће и служба за подршку пројекта бити немоћна. Остаје само једна опција - креирајте нови налог. Тако смо схватили како да обришемо страницу у "Маилу" - "Мој свет".

Коментари (0)
Додајте коментар