Како избрисати страницу "Контакт"?

Интернет

Обриши страницу "Контакт" прилично је лако -само треба знати како. Након тога, наравно, можете је вратити касније, без губитка записа на зиду, без фотографија - ништа уопште! Иначе, они који одлуче да предузму овај корак скоро увек се брзо враћају у друштвену мрежу "ВКонтакте".

Обриши страницу је врло једноставна: у менију "Моје поставке" потребно је да померите страницу на дно, последња линија је фраза "Можете избрисати своју страницу". Кликом на њега, корисник дође до менија са назнаком разлога због којег жели да избрише страницу "ВКонтакте". Постоји неколико опција за сваки укус!

Занимљиво, када изаберете сваки мени уза коментар који ће, заједно са обавештењем о брисању странице, бити приказан у вести за пријатеље, појављује се кратка стрип порука, која се може заменити фразом сопственог рада или потпуно избрисати.

Дакле, при избору менија имам још једнустраница "приказује коментар који каже да је профил креиран за пса корисника, али сада је кућни љубимац постао мудрији да би се могао регистровати на друштвеној мрежи. страница на друштвеној мрежи, а такође жели и преостало "клецаво поврће" сретно.

избришите страницу у контакту
Трећи избор: "У контакту је превише неприхватљивих материјала" - забављају пријатељи одлазећег корисника рекавши да сада има довољно порнографских и пиратских материјала, тако да му више не треба профил друштвених мрежа. Уосталом, поред чињенице да је "ВКонтакте" једна од најпопуларнијих социјалних услуга. мрежа, то је и даље огромна похрана датотека. Безбедносна ставка
ако избришете страницу у контакту
Подаци нуде информисање пријатеља корисника да он иде у подземље, из страха од прогона моћних.

Коначно, желећи избрисати страницу "У контакту"због чињенице да нико не коментарише њихове записе, они могу оставити поруку да ће само пар пријатеља пожалити због свог одласка. У исто време помоћу генератора случајних бројева приказује се пар имена од пет најбољих пријатеља корисника.

на страници за брисање контакта
Као што је горе поменуто, корисник можеослободите се странице брисањем поруке или одабиром "Други разлог". Тада ће се у вијестима његових пријатеља појавити порука да је корисник тихо избрисао своју страницу.

Ако обришете страницу "У контакту", онда било ко одкорисницима више неће бити доступни лични подаци: фотографије, видео снимци, контакт информације, не можете писати на зиду. Приступом удаљеној страници корисници ће видети поруку да је страница овог корисника избрисана и да информације нису доступне. Од свих информација које овај тип профила обично садржи, биће видљиво само име и презиме, чак ће и фотографија бити замењена стандардном фотографијом, која је такође раније коришћена када је администрација блокирала корисника за спам.

Успут, они који желе избрисати страницу "Бконтакт "тихо, може уклонити квачицу у менију" реците пријатељима ", а онда у новинском сажетку пријатеља неће бити поруке.

Коментари (0)
Додајте коментар